Als u uw gebruikersnaam bent verloren, voer dan uw e-mail adres in en klik op de Verzend Gebruikersnaam knop, dan wordt uw gebruikersnaam gestuurd naar uw e-mail adres.
Indien u uw wachtwoord en gebruikersnaam verloren bent, volg dan eerst de stap om uw gebruikersnaam terug te vinden, dan de stap om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Om de gebruikersnaam te weten te komen vult u uw e-mail adres in en laat het gebruikersnaam veld leeg. Klik dan op de Verzend Gebruikersnaam knop en u zult uw gebruikersnaam ontvangen op uw e-mail adres. Na voltooien van deze stap kunt u hetzelfde formulier gebruiken om uw wachtwoord te achterhalen.
Indien u uw wachtwoord verloren bent maar uw gebruikersnaam nog wel kent, vul dan uw gebruikersnaam en e-mail adres in, klik dan op de Verzend Wachtwoord knop. Uw nieuwe wachtwoord zult u dan in uw mailbox ontvangen. Gebruik het nieuwe wachtwoord om te kunnen inloggen op de website.

De persoonsgegevens die via dit formulier worden verzameld, worden door Cre'Online, eigenaar van het panel Betaalde Enquêtes, in een geautomatiseerd bestand opgeslagen om een bestand van panelleden op te bouwen die de enquêtes kunnen beantwoorden die overeenstemmen met hun profiel en om hen hun beloningen per post of e-mail te sturen.

Ze worden bewaard tot de stopzetting van uw account of worden verwijderd na 3 jaar inactiviteit op de website en ze zijn bestemd voor Cre'Online en haar partners die aan de basis liggen van de enquêtes die u worden voorgesteld. Sommige van onze partners zijn buiten de Europese Unie gevestigd.

In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming kunt u uw recht op toegang tot en correctie van uw persoonsgegevens uitoefenen door contact op te nemen met: Onze panelledenservice